Missie en Visie

Mensvisie

Als een mens zich gezien en gehoord voelt, komt hij meer tot zijn recht. Juist in moeilijke tijden is het voelen van steun en verbinding belangrijk. Als je jezelf niet alleen in woorden maar ook in beelden kan uitdrukken leer je meer facetten van jezelf kennen. Deze zelfkennis en reflectie is de weg naar (je eigen-) wijsheid.

“Als wat je voelt ook zichtbaar wordt, maak je opnieuw kennis met jezelf.”

Mijn bezieling
Ik heb groot plezier in scheppend bezig zijn; dit is namelijk sporen nalaten en dus gezien worden en bovenal mijzelf zien en me verwonderen.

Missie

Ik wil mensen zicht laten krijgen op zichzelf via beeldend werken. Ik wil mensen via het plezier in scheppend bezig zijn, zichzelf laten leren kennen (via hun eigen beeldtaal) en daarmee hen contact laten maken met hun eigen bron van wijsheid.