Nooit ben je af

De laatste tijd ben ik aan het sleutelen aan mijn website. Bladzijden verschuiven, tekst aanpassen. Kleuren veranderen en toch weer terug en dan nog weer anders. Ik heb er veel plezier in, in dit schaven en schuren. Deze week gaat er achter elkaar veel tijd in zitten. De week ervoor ging het nog voorzichtig. En een heel lange tijd daarvoor deed ik bijna niets aan mijn site.

Perfect

Mijn site was namelijk perfect! Ik had er samen met een vriendin lang aan gezeten en ook geschaafd en geschuurd. Dus ik kon achterover leunen…. Maar het laatste jaar was ik niet meer zo tevreden, ik kreeg andere wensen, andere ideeën ook.

Kookpot

Dat ik iets anders wilde, dat wist ik. Dat ik er iets voor zou moeten gaan doen, wist ik ook. Alleen ik wist nog niet wat. Ik liet het maar een beetje pruttelen op de achtergrond. Af en toe, als ik iets tegen kwam wat me bruikbaar leek, dan stopte ik dat in die grote kookpot van ideeën. Ik roerde wat en liet het dan weer met rust, zodat het zachtjes verder kon pruttelen.

Zetje

Toen kwam het zetje: ik ben samen met iemand iets moois aan het opzetten. Ook daarvoor zijn we een website aan het bouwen. Daar leerde ik van, daar ontdekte ik nieuwe dingen. Ik zag opeens wat ik moest doen en ook dat het binnen mijn mogelijkheden ligt. Vandaar dat je nu mijn eerste blog op mijn aangepaste website leest!

En jij?

Heb jij ook behoefte aan inspiratie, aan voeding, aan ondersteuning om opnieuw te gaan schaven en schuren aan dat wat je dacht dat af was? Je bent welkom bij De Linde, voor steun, voor nieuwe energie, of gewoon voor dat zetje in jouw goede richting.

 

Aafke