Reviews

De mensen met wie ik gewerkt heb zeggen het volgende over mij:

“Ik kwam bij Aafke omdat ik overbelast was en moeilijk bij mijn eigen gevoel kon komen. Ze heeft me daar erg goed bij geholpen. Het waren altijd fijne avonden, waar ik bijna spelenderwijs veel heb geleerd. Aafke is in staat flexibel te reageren op een situatie en op de wensen van de cliënt. Ik voelde me veilig en vertrouwd. Ik ben Aafke heel dankbaar.”
-Annemieke-

“Vandaag een zentangle workshop gehad. Je leert met een wit vel papier, een fineliner en een zacht potlood hele mooie creaties te maken, onder de deskundige begeleiding van Aafke!”
-Karin-

“Ik volg op het moment de cursus pottenbakken bij Aafke. Ze is heel duidelijk en rustig en is een fijne begeleidster. Zeker een aanrader voor een kennismaking met pottenbakken!”
-Willemijn-

“Ik heb Aafke leren kennen als warme en betrokken therapeute. In de sessies die ik bij haar heb gedaan heeft ze me een aantal dingen laten ervaren waar ik mee verder kon. Ze heeft een mooie balans tussen doelmatigheid en flexibiliteit waardoor de sessies altijd een co-creatie waren. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad.”
-Guido-

“Ik ben 9 keer naar Aafke geweest omdat ik het lastig vond om mijn gevoel en mijn gedachtes te uiten. Ik vond dat ook eng omdat ik bang was voor de reactie van andere kinderen. Als ik boos was op iemand of ik vond iets niet leuk, zei ik dat maar niet. Maar van binnen bleef dat gevoel. Bij Aafke heb ik geleerd dat ik mijn gevoel altijd mag uiten, of het nou een boos of een leuk gevoel is. Dit heeft ze mij vooral geleerd om met knutselen te werken. Ik heb geschilderd, getekend, gekleid en we hebben ook wel gepraat. Ik vond dit een hele leuke manier. Ook kreeg ik iedere week huiswerk mee. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan want ik durf nu veel meer te zeggen en mij zelf meer te laten zien.”
-Esmee, 10 jaar-