Vruchten van De Linde

Familieboom

In het voorjaar van 2016 werd me gevraagd de stamboom van mijn familie te schilderen, zodat we op het familiefeest van die zomer konden zien wie wie was. Het was een mooi project om aan te werken. Stap voor stap groeide de boom en kregen ook de mensen die er niet meer zijn een vorm en een plek. De reacties op het feest waren enthousiast, dus je begrijpt dat ik trots en tevreden was.

familieboom

Keramiek

Zoals je op de Facebook pagina van De Linde regelmatig kan zien ben ik aan het pottenbakken. Ik heb er veel plezier in, het brengt me uit mijn hoofd, in mijn handen en dicht bij mij hart.

opdeschijf netgedraaid geglazuurd

Krachtstenen

Van stenen op het strand maakte ik krachtstenen door erop te tekenen. Na de strand stenen volgden er nog vele andere stenen die ik betekende. Een plezier om te maken, te geven en te bekijken.