Workshop Aanbod

In een workshop beeldende therapie ga jij – via tekenen, schilderen, kleien, krijten – aan de slag met jezelf; met onderwerpen die in jouw leven belangrijk zijn of die jou juist in de weg zitten. Elke workshop heeft een ander thema, waar steeds jouw persoonlijke zaken de ruimte krijgen.

Wil je graag een workshop volgen? Vraag naar de volgende workshop datum! We kunnen deze in overleg plannen als er voldoende aanmeldingen zijn.

Drieluik – verleden, heden, toekomst

We laten in drie werkstukken het verleden, het heden en de toekomst de revue passeren. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die stil wil staan bij zichzelf en zijn verleden. Voor iedereen die zicht wil krijgen op zijn wensen voor de toekomst. Al schilderend, tekenend, kleiend gaan je handen vorm geven aan wat je met je hoofd nog niet wist.

Neem voor deze workshop een voorwerp of foto uit het verleden mee.

Lekker los! 

Deze dag staat in het teken van loslaten. Dingen loslaten waar je geen invloed op hebt, dingen loslaten die voorbij zijn. En losser worden in die dingen in het dagelijks leven waarin je te strak, te streng, te krampachtig bent. Deze workshop is voor iedereen die wil ervaren hoe het is om los te zijn, los te laten, zich te laten gaan.

Van het donker naar het licht 

We gaan in deze winterse workshop aan de slag met twee verschillende mandala’s. We keren ons naar binnen – zoals een boom zijn bladeren heeft losgelaten en zich in zichzelf keert om energie te sparen – en staan stil bij wat je van binnen tegen komt.

Wat komt er uit je (kl)ei? 

Deze middag staat in het teken van de lente; nieuw leven en nieuwe kansen. Wat gaat er groeien bij jou? Deze workshop is voor iedereen die wil ontdekken wat hij in zich heeft. Voor iedereen die dat wil laten groeien naar iets moois.

Wat zie jij?

In deze zomerse workshop gaan we aan de slag met verschillende gezichtspunten. Hoe kijk jij tegen dingen aan? Wat zie jij wat een ander niet ziet en andersom? We gaan als het even kan ook buiten aan het werk! Deze workshop is voor iedereen die anders wil leren kijken naar conflicten en problemen, in het persoonlijke leven of op het werk.